جهان باید با طرح یک شعار بین المللی و بین الادیانی برای تحقق شعار «جهان عاری از اهانت به مقدسات» زمینهسازی کند و از تمامی ظرفیتهای ادیان بزرگ الهی در این خصوص بهرهگیری کند.
به گزارش پایگاه خبری مباحث به نقل از خبرگزاری تسنیم , باورها و اعتقادات به ویژه اعتقادات دینی و مذهبی یکی از مهمترین موضوعات بشری است که از ابتدای خلقت همراه و قرین ملل جهان بوده و ملتها و جوامع با نگاهی ویژه به عنوان بزرگترین میراث و دستاورد خود در صدد احیاء و نگهداری از باورهای خود هستند و در میان باورهای به وجود آمده اعتقادات دینی از جایگاه والایی برای تمامی ملل و تمدنهای بشری قرار داشته است و تقریبا میتوان گفت که هیچ تمدنی بدون باورهای دینی شکل نگرفته است.
آنچه که مسلم است باور به بنیانهای اعتقادی در هر یک از ادیان، شکل دهنده اصلی به ماهیت آن دین است و پیروان آن دین در چارچوب باورها و اعتقادات خود بسیاری از رفتارهای اجتماعی وفردی خود را سامان میدهند و در این میان فرقی درمیان ادیان نیست زیرا اعتقاد به حرمت کتب آسمانی و پیامبران الهی که دارای پیروان زیادی هستند از امور فطری است و به عنوان یک اصل مسلم در میان همه ابناء بشر پذیرفته شده است.
این روزها جهان شاهد یکی از نگران کنندهترین وقایع در اهانت به ساحت نبی مکرم اسلام صلوات الله علیه است. واقعهای که همواره به اشکال گوناگون از جمله چاپ کاریکاتورهای موهن و یا چاپ کتب همانند کتاب آیات شیطانی از سوی غرب برعلیه مسلمانان شکل عملی به خود گرفته است. بدون تردید جریان صهیونیست ِ جهانی به همراه بسیاری از کشورهای غربی در اتخاذ چنین استراتژی، بسیار فراتر از تقابل با اقدام یک گروهک منفور همانند گروه داعش درحمله به روزنامه شارلی ابدو بوده، زیرا خود غرب نیز به خوبی بر این موضوع آگاهی دارد که اولین قربانیان اقدامات سبوعانه داعش خود مسلمانان اعم از شیعه و سنی هستند و هم اینک مسلمانان هستند که با به دست گرفتن سلاح علیه این گروه جنایت کار دست به مبارزه زده و در حال نابودی و عقب راندن آنها هستند اما بنظر میرسد که دنیای غرب علیرغم تمامی این واقعیتها بیشتر متمایل به آن است تا از این واقعه در جهت ملکوک کردن چهره رحمانی نبی مکرم اسلام استفاده کرده و تصویری غیر واقعی از آن حضرت را در نزد جهانیان ارائه کنند؛ لذا غرب با هر هدفی که این کار را دنبال میکند میبایست به اعتقادات بیش ازیک میلیارد مسلمان اعم از شیعه و یا سنی اهانت کند و در این میان پیامبر عظیم الشأن اسلام حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) که بنا به فرمایش مقام معظم رهبری نقطه التقای تمامی مسلمانان است آماج این اقدام ددمنشانه قرار گرفته است.
تمامی دینداران و پیروان واقعی پیمبران الهی از تمامی ادیان باید برای جلوگیری از اینگونه جریانات ناشایست دست به اقدامی فراگیر زده و استراتژی نوینی را برگزینند. بر همین اساس پیشنهاد میشود تا جهان با طرح یک شعار بین المللی و بین الادیان برای تحقق شعار جهان عاری از اهانت به مقدسات زمینهسازی کند و از تمامی ظرفیتهای ادیان بزرگ الهی در این خصوص بهرهگیری کند لذا برای تحقق این مهم پیشنهادهای ذیل ارائه میشود:
۱- طرح این شعار از سوی جمهوری اسلامی ایران و ارائه آن به سازمانهای کنفرانس اسلامی و سازمان ملل متحد
۲- معرفی این شعار به رهبران ادیان و مذاهب بزرگ جهان
۳- بررسی راهکارهای حقوقی و بین المللی برای پیشگیری از این اقدام در سطح بین الملل و ایجاد مسئولیت بینالمللی برای هتاکان با یک دیپلماسی قدرتمند
۴- برگزاری یک کنفرانس بینالمللی با هدف معرفی شعار «جهان عاری از اهانت به مقدسات» و راههای تحقق آن
۵- زمینه سازی برای مشارکت تمامی ملل و ادیان در تحقق این شعار