داور بینالمللی قرآن کریم با اشاره به تأثیرگذاری اردوهای قرآنی و نتایج آن، گفت: این اردوها حرکتی جهشی برای پیشرفت در عرصههای مختلف قرآنی است به همین جهت آینده درخشانی در انتظار نوجوانان برتر قرآنی خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری مباحث به نقل از خبرگزاری فارس , «مهدی دغاغله» قاری و داور بینالمللی قرآن کریم با اشاره به اردوهای قرآنی دهه ۶۰ اظهار داشت: اوایل پیروزی انقلاب اسلامی اردوهایی توسط سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد که در این اردوها نوجوانانی از استانهای مختلف کشور که به فعالیت در عرصه تلاوت قرآن علاقهمند بودند، گردهم آمدند.
اساتید قرآن پیشرفت خود را مدیون اردوهای دهه ۶۰ میدانند
وی با بیان اینکه این اردوها در منطقه منظریه تهران به همت اساتیدی همچون مرحوم «اربابی» و استاد «خدامحسینی» برگزار میشدند، گفت: حاصل برگزاری چنین اردوهایی تربیت قاریان بینالمللی و اساتید مطرح در کشور و همچنین زمینهساز فعالیت بیشتر نوجوانان و پیشرفت روز افزون جامعه در این عرصهها بود.
دغاغله که خود اوایل دهه ۶۰ در این اردوها شرکت کرده بود،درباره تأثیرات این اردوها، افزود: من پس از حضور در این اردوها تأثیر آن را در وجود خود حس کردم و مطمئن هستم بسیاری از هم دورههای من نیز از برکت چنین اردوها و جلساتی به موفقیتهایی در این عرصه دست یافتهاند.
تأثیرات اردوهای قرآنی
این قاری بینالمللی قرآن کریم با اشاره به تشنگی نوجوانان به فعالیت در عرصههای قرآنی، گفت: در آن زمان با وجود کمبود امکانات آموزشی انگیزه نوجوانان برای پیشرفت در امور قرآنی بسیار بالا بود به همین جهت پس از برگزاری اردوها و تعامل فعالان قرآنی رقابت خوبی بین نوجوانان ایجاد شد.
وی با بیان اینکه زیباترین خاطرات نوجوانان قرآنی آن زمان حضور در اردوهای قرآنی بود، اظهار داشت: بسیاری از نوجوانان قرآنی آن زمان توانمندیهای بالایی کسب کردند که این امر نشانگر اثرگذاری اینچنین اردوهایی برای نوجوانان است. ما در این اردوها اطلاعات و دانش قرآنی خود را با دیگران به اشتراک میگذاشتیم و حتی گاهی برخی از نوجوانان نوارها یا عکسهایی داشتند که برای سایر افراد جذابیت داشت و باعث ترغیب بیشتر قاریان نوجوان به فعالیت در این عرصه میشد.
آینده درخشانی در انتظار نوجوانان برتر قرآنی است
دغاغله با اشاره به برگزاری اردوهای استعدادهای درخشان قرآنی که از سوی سازمان دارالقرآن در حال برگزاری است، گفت: این حرکت اگرچه دیر آغاز شد اما میتوان آن را گام مؤثری در پیشرفت قاریان نوجوان برای طی کردن پلههای تلقی دانست.
این داور بینالمللی قرآن با بیان اینکه آینده درخشانی در انتظار قاریان نوجوان و استعدادهای برتر قرائت کشور است، افزود: قاریان نوجوان شرکتکننده در این اردوها حافظ، قاری یا مفسر بزرگی خواهند شد که سایر افراد را نیز به حرکت در راستای توسعه برنامههای قرآنی تشویق میکنند.
اردوی استعدادهای درخشان جهشی به سوی پیشرفت در امور قرآنی است
دغاغله در ادامه اردوی استعدادهای درخشان قرآنی را مکمل جلسات قرآن عنوان کرد و گفت: اردوهای قرآنی به نوعی حرکت جهشی برای پیشرفت در عرصههای مختلف قرآنی است اما جلسات قرآن حرکت مستمر و کندی را در این راستا طی میکنند البته نباید فراموش کرد که انگیزه فعالیت در امور قرانی با حضور در جلسات شکل میگیرد بنابراین نباید به این جلسات بیتفاوت بود.
این داور بینالمللی قرآن کریم اردوهای قرآنی را زمینهساز جلسات قرآن دانست و افزود: امیداورم با استمرار چنین برنامههایی شاهد تربیت نوجوانان قرآنی و توانمند باشیم تا بتوانیم از این طریق سایر اعضای جامعه را نیز با قرآن مأنوس سازیم.