یک کارگردان روحانی، با بیان این که فیلم «فیه مافیه» ساخت بسیار خوبی داشت، گفت: این فیلم به واقعیت ها پرداخته بود.
به گزارش پایگاه خبری مباحث به نقل از خبرگزاری ایرنا , حجت الاسلام «حامد ابوالحسنی» روز چهارشنبه در رابطه با فیلم فیه مافیه که در رابطه با روحانیت ساخته شده است، گفت: فیلم خوبی را دیدم و به نظرم این فیلم واقعیت هایی را مطرح کرده است.
وی ادامه داد: شاید نظر یک روحانی با من متفاوت باشد؛ اما من یک روحانی کارگردان هستم و قطعا نظرم متفاوت است.
این کارگردان روحانی گفت: چنین مشکلاتی در جامعه روحانیت وجود دارد و معاونت هنری حوزه نیز به دنبال رفع این مشکل است.
وی اضافه کرد: این فیلم به واقعیت هایی درمورد روحانیون سنتی پرداخته که از فضای فیلم دور هستند؛ اما این مساله در روحانیون جوان دیده نمی شود.
ابوالحسنی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب فرمودند که «اگر می خواهید چیزی ماندگار شود آن را به زبان هنر بیان کنید» و این نشان از جایگاه مهم هنر دارد.
وی ادامه داد: در حوزه علمیه برای رفع این مشکل، مدرسه هنر تاسیس شده و امیدوارم در سال های آینده در جشنواره فیلم، کارگردانان روحانی داشته باشیم.